Z nadaljno rabo te strani, predpostavimo, se strinjate z uporabo piškotkov na teh stranem. (Več)
Za delovanje te strani in beleženje statistike uporabe vsebine, platforma uporablja piškotke. Nastavitve obravnave piškotkov v brskalniku lahko spremenite v brskalniku samem. Za več informacij o piškotkih obiščite stran About Cookies.
(Sprejmi)

Dobrodošli na e-KUPA portalu

 
Na e-KUPA portalu ponujamo različne komunikacijske in druge poslovne vsebine za odločevalce tako v podjetjih kot v javnem sektorju. Do vsebine portala lahko dostopate le na dva načina, v obeh primerih na podlagi dodeljenega žetona:

  • Kot uporabnika naših seminarjev, ki jih izvajamo v živo na sedežu vaše organizacije, vas pri določenih izbranih temah brezplačno nagradimo še z vajami, testi in dodatnimi vsebinami iz izbranega programa. To so GRATIS vsebine!
  • Kot naročniku in plačniku posameznega samostojnega e-seminarja vam dodelimo žeton in tako omogočimo dostop 
    do izbrane naročene vsebine. To so PLAČLJIVE vsebi

Najbolj obiskana samostojna programa z zaključnim testom in potrdilom sta bila do leta 2018:  Motiviranje sodelavcev se začne s sestankom ter Najpogostejše napake pri e-komunikaciji s strankami!
Cena dostopa do posameznega programa je 66 evrov/na osebo (z ddv) z dostopnostjo 24 ur za obdobje 14 dni.

Vsebine samostojnih programov, do katerih lahko dostopate po pridobitvi žetona so iz programa KUDO21 in zajemajo vsebine: 

  • Osnove učinkovite komunikacije s poudarki: oblike nedovoljenega komuniciranja, poslušanje in spraševanje, stik ter odziv in komunicirati KUDO.
  • Sklop za konfliktno in težavno komunikacijo s poudarki: reševanje konfliktnih odnosov, težave in problemi ter napake na poti učenja.


Dopolnilne vsebine programov za seminarje in delavnice, ki potekajo " v živo" in so za udeležence brezplačne:

  • Projektni menedžment v storitveni dejavnosti (metoda Skram ali Gruč)
  • KUPA akademija z vsebinami vaj, testov in iger na temo: Učinkovito komuniciranje, učinkovito vodenje, učinkovito upravljanje časa, učinkovito izvajanje projektov.
  • Meta komunikacija in vaje za prepoznavanje stresa kot dopolnitev k programu Obvladovanje stresa s komunikacijo in z energijo.

Pošljite nam povpraševanje oziroma naročilo na: info@kupa.si ali nas za dodatne informacije pokličite na 041 640 458.

p.s. Prostor desno lahko izkoristite za oglas. Podjetje Solitus je avtor naše spletne učilnice. Kontaktirajte nas, če bi želeli zvedeti več; tudi v povezavi s Spodbudno zgodbo na KUPA blogu.

Prijavljeni uporabniki, torej tisti, ki ste na vaš e-naslov prejeli vstopno geslo, lahko dostopate do vaših tečajev na tej povezavi MOJI TEČAJI